Welke webdesign cursus je kan volgen

Welke webdesign cursus je kan volgen

Wil je graag je kost verdienen als webdesigner dan moet je beginnen met het volgen van een goede opleiding of je kan mijn webdesign tips voor beginners lezen. Een goede opleiding geeft je de kennis en de basis om zelf op een professionele manier te kunnen groeien in je vak. Hieronder volgen enkele online webdesign cursussen van topkwaliteit.

Webdesign NHA

NHA is een van de grootste en beste aanbieders op de markt als het gaat over thuiscursussen en opleidingen. Je kan hier online de cursus Webdesign volgen. Dit is een professionele cursus die je alle kneepjes van het vak leert.

In deze cursus leer je hoe je een homepage maakt, kleuren toevoegt, hoe je moet werken met CSS-stylesheets, JavaScript, SEO en HTML.

Webdesigner NTI

De cursus webdesigner van NTI is een heel toegankelijke cursus. De cursus is geschikt voor mensen die websites willen maken als hobby, maar ook voor mensen die dit als beroep willen doen.

In deze cursus leer je alles over de basisbegrippen van webdesign, designconcept, scriptalen, HTML5, CSS, frames en nog veel meer. Je kan zelf kiezen waar en wanneer je studeert en je kan kiezen uit verschillende studietempo’s. Je krijgt ook steeds persoonlijke begeleiding van een docent die je helpt met al je vragen.

Professional webdesigner LOI

LOI staat voor kwalitatieve opleidingen die toegankelijk zijn voor iedereen. De cursus Professional webdesigner kan je volledig thuis studeren of je kan ook kiezen om deze klassikaal te studeren.

In deze opleiding leer je websites ontwerpen, implementeren en beheren en er wordt ook aandacht besteed aan SEO, webanalytics en online marketing. Deze cursus wordt afgesloten met een eindexamen dat bestaat uit een praktijkgerichte opdracht. Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond, krijg je een LOI-diploma Professional webdesigner.

Cursus Webdesign Centrum voor Afstandsonderwijs

Deze cursus kan je volledig online volgen. Je leert er stap voor stap hoe je een website moet bouwen. Je maakt kennis met HTML en CSS, je leert headers en footers maken, je leert linken binnen je website of naar externe pagina’s en je leert hoe je tabellen en kleurcoderingen moet aanmaken.

Het voordeel bij het Centrum voor Afstandsonderwijs is dat je alvorens je met de cursus begint een gratis hoofdstuk kan volgen. Op die manier kan je nagaan of de opleiding wel iets voor jou is. De cursus webdesign duurt 6 tot 9 maanden en na een succesvolle afronding krijg je een erkend diploma.