Over mezelf en waarom ik blog

Over mezelf en waarom ik blog

Allereerst, welkom op mijn BaggenBlog!!

Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet is een blog vooral bedoeld om op bloggiaanse wijze (bondig, snel en uitdagend) iets over te brengen op het internet, waarbij de lezers de mogelijkheid hebben op de geschreven tekst te reageren. Ik heb er hard en lang over nagedacht, of ik ook een blog zou schrijven. Maar op het verzoek van mijn trouwe facebook volgers is het er dan toch eindelijk van gekomen. Mijn blog is nog niet helemaal zoals ik wil, wat het ontwerp betreft, maar voor degene die mij een beetje kennen…ik ben nogal een pietlut als het aankomt op webdesign en niet snel tevreden over mijn eigen werk. Het zit er dus dik in dat het ontwerp van deze blog nog enkele aanpassingen zal ondergaan. Ook hier geldt weer mijn credo: Als je het niet leuk vind, nou dan kijk je maar ergens anders naar! 😉

Waar mijn blog over gaat

Iets over mijn leven is uiteraard onmisbaar op mijn blog. Mijn leven als inwoonster van Amsterdam, en werkende als online webdesigner, mijn grote passie! En via dit blog hou ik niet alleen mijn familie in Gelderland (luf joe, lieffies!!!) op de hoogte van het reilen en zeilen van mijn persoontje, maar hoop ik ook te groeien als webdesigner. Ik heb namelijk zelf ondervonden dat er helemaal nog niet zoveel blogs over webdesign in het Nederlands zijn. De meesten zijn in het Engels en dat is niet altijd even makkelijk. Ook dat het grootste aantal blogs door mannen is geschreven stoorde me enorm. Niet slecht bedoeld jongens, maar waarom niet een Nederlandstalige blog geschreven door een meisje? Hier dan!

En natuurlijk gaat mijn blog ook over de belevenissen van mijn huisdieren ( Flint, mijn driepotige hond uit Egypte) en de kattenkinderen Dobbeydobby, Muis en Rooievlooie), mijn verschillende kook-expirementen, het leventje in Amsterdam en nog heel veel meer. Jaja, het is een druk bestaan is het Barrenhuis. Uiteraard zal ik ook regelmatig een gezellige foto van het een of ander plaatsen.

Tijd om te starten!

Maar goed, we gaan beginnen. Ik hoop op veel (positieve) reacties en ik beloof plechtig alle vragen te beantwoorden en alle reacties door te lezen. Ik wens jullie allemaal heel veel leesplezier. En misschien leer je zelfs ook nog wat (een lekker recept of zo). Dus, laat wat van je horen! Daar doe ik het immers voor!